profilna-web-300x300

Moje ime je Igor Isanović,  rođen sam 06. aprila 1985. godine u Sarajevu gdje i danas živim i radim. Osnovnu i srednju školu završio sam u Sarajevu 2002. godine, a te iste godine započeo sa karijerom koja nije povezana sa  mojom obrazovnom strukom.

Oduvijek sam imao veliku ljubav prema fotografiji, što sam genetskim putem naslijedio od svoga oca. Prvi fotoaparat dobio sam početkom 2008. godine, a već 2009. godine kupio sam svoj prvi DSLR i od  toga dana se ne razdvajam od njega.

Obzirom na to da sam bio dio auto-moto sporta u BiH, u toj kategoriji sam postigao prve značajne rezultate. Moje fotografije krasile su mnoge BiH časopise, no nisu ni izostajali strani časopisi, online magazini i mnogobrojni internetski portali.

Svoju veliku ljubav prema rodnom Sarajevu sam iskazao sa mnoštvom fotografija i prikazao ovaj grad u nesto drugačijem svjetlu. Raznolikošću uglova za fotografisanje panorama, mnogobrojni izlasci i zalasci sunca, vremenske (ne)prilike, kao i mnoga druga skrivena mjesta, našla su svoje mjesto u mojoj velikoj arhivi fotografija grada Sarajeva.

Najveću fotografsku strast pokazujem prema fotografirajnu vjenčanja,  za što je potrebno dosta iskustva i vještine, jer pojedini momenti i detalji se mogu fotografisati samo jednom, te ujedno nastojim prikazati emocije i osjećaje kroz fotografije. Pored toga veliku ljubav i paznju posvečujem fotografiranju prirode, kao i sklonost ka dokumentarnoj fotografiji.